avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubire RCA in caz de dauna totala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubire RCA in caz de dauna totala

Am avut un accident in urma caruia masina noastra(VW PASSAT DIN 2000) a fost avariata total iar firma de asigurari(BT) a evaluat-o la suma de 2800 de euro. Cum pot recupera o suma mai mare de bani avand in vedere ca cu acesti bani nu pot cumpara un autovehicul asemanator?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:42, 20 Iulie 2011
Si eu sunt de parere da apelati la un expert intrucat societatile de asigurari folosesc diferite "jonglerii" pentru a stabili o valoare cat mai mica a despagubirii.
Succes!

Acelas raspuns si pentru lord_costin.
Incadrarea unui autoturism intr-o categorie a starii de intretinere se reglementata de ordinul CSA. Atentie la acest aspect intrucat societatile de asigurare incadreaza autoturismul la starea de intretinere satisfacatoare pentru ca valoarea despagubirii sa fie cat mai mica.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2011
Ioan Ciobanu, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire valoare autoturism Ion53 Ion53 Buna ziua. Sunt pe cale sa intru intr-un proces cu o firma de asigurari.Autoturismul meu, a fost avariat din vina altei persoane,astfel eu am apelat la ... (vezi toată discuția)
Nemultumit valoare dauna totala auto dima alexandru dima alexandru Am fost implicat intr-un accident rutier cu dauna totala pentru masina . Valoare de reparatie service 17.000 lei , masina avand 10 ani valoarea ei depaseste ... (vezi toată discuția)
Probleme cu rca!! kala kala buna , poate ma lamureste cineva ca eu nu inteleg nimic .In urma unui accident in care am fost lovit din spate foarte puternic masina mea a fost ... (vezi toată discuția)