avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... persoane in plus fara cerere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

persoane in plus fara cerere

Doamna administrator a trecut la apartamentul meu un numar de 4 persoane, pe luna mai 2016, in contextul in care noi suntem 2. Abia din luna iunie 2016 vom fi 3 persoane. De ce? Pentru ca fata mea locuieste la casa in alt cartier, si din cand in cand (asta insemnand 12 zile pe luna), mai trece pe la apartament. Din exces de zel, administratora s-a gandit ea asa, sa treaca 4 persoane fara nici un temei si fara nici o cerere din partea noastra facuta catre administratie. Putem sa dam administratia de proprietari in judecata?
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 14:20, 17 Iulie 2016
Exista Legea 230/2007 si HG 1588/2007 care spune ca daca stai mai putin de 15 zile (fiica mea sta 3 zile pe saptamana) nu trebuie trecuta la intretinere, mai ales ca: dincolo unde sta plateste lunar pentru ea si bebica, iar aici exista cerere pentru ea, de a se trece alaturi de celelalte 2 persoane si a plati si aici lunar. Deci ea plateste intr-o parte pentru 2 persoane si aici ptr. inca o persoana. De cate ori trebuie sa plateasca?
Legea 230/2007 spune altceva. Fara acordul meu nu are voie sa treaca peroane din burta.
Doamna, aveti dreptate, numarul de persoane se modifica prin declaratie pe propria raspundere.
Orice alta actiune este un abuz.
Fireste, si abuzurile fac parte din viata noastra.
Las la o parte faptul ca domnul Adam Grecu ma pomeneste, desi l-am rugat sa nu se mai refere la mine; poate ne putem respecta si pe un astfel de forum. Se pare ca la Iasi se practica o astfel de "militie spirituala" si din acest motiv i se pare firesc ca presedintele sa puna cu de la sine putere un alt numar de persoane.
La ce articole din Legea 230/2007 faceti referire?
NU sunt multumita de raspuns. Eu intrebam de ce trebuie sa platesc intretinere in 2 locuri, atunci cand intr-un loc nu stau consecutiv decat 2-3 zile pe saptamana. NU STAU CONSECUTIV.

Alte discuții în legătură

Plata la intretinere Viorica Honciuc Viorica Honciuc Avem intr-un apartament 2 musafiri care au stat 14 zile. Cum se procedeaza cu plata la intretinere? Se pot pune la plata proprietarul, avand in vedere ca asa ... (vezi toată discuția)
Ce drept are administratorul de bloc sa treaca la intretinere mai multe persoane dacat trebuie? mihaela12345 mihaela12345 Administratora parintilor mei au trecut la intretinere 4 persoane, desi stateau doar 2. Cand au intrebat parintii mei de unde au scos asa ceva au zis ca m-a ... (vezi toată discuția)
Dupa cate zile se trece la intretinere o persoana? oana-maya oana-maya vreao o lege trecuta undeva in care sa specifice un nr exact de zile pe care le poate petrece o persoana fara a fi trecuta la intretinere.Va rog frumos sa-mi ... (vezi toată discuția)