avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Modificare buget local
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Modificare buget local

Buna ziua,
In cazul rectificarii unui buget, in speta se iau niste bani de la un capitol care au venit din recuperarea tva ului pt o lucrare si se imparte suma pe mai multe investitii( un parc, o masina pt primarie si trotuare ) pentru investitiile mentionate in afara de raportul contabil nu exista alte hartii. Din punctul meu de vedere ar trebuie pentru parc/masina/trotuare sa aiba niste oferte si devize de lucrari dar nu le au si contabila zice ca asa este ok. Nu stiu daca au baza legala sa achizitioneze autoturism pentru primarie? Ma puteti ajuta va rog.....
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:46, 14 Iulie 2016
La rectificarea din trimesctrul III rectificați și planul de achiziții.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Virari de credite FLORIANMATEI FLORIANMATEI Pentru virari de credite intre subdiviziuni ale clasificatiei bugetare in cadrul aceluias capitol, este necesar o hatarare a consiliului local ? (vezi toată discuția)
Virarile de credite ContSters240394 ContSters240394 Buna ziua. Va rog ajutati-ma cu un raspuns in problema urmatoare: In cadrul unei rectificari bugetare la o primarie se fac urmatoarele operatiuni - incasare ... (vezi toată discuția)