avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Acreditare provizorie - facultati
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Acreditare provizorie - facultati

Sa presupunem ca un student se inscrie la un program de licenta cu autorizare provizorie si ca acel program dureaza 3 ani. Daca programul de licenta isi pierde autorizarea atunci cand respectivul student se afla in anul 2, de exemplu, acel student isi va putea continua studiile si sustine examenul de licenta?
Ultima modificare: Marți, 12 Iulie 2016
soniamarcu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:50, 14 Iulie 2016
Isi va putea continua studiile la o alta facultatea autorizata/acreditata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultate neacrediata mariaandra mariaandra Buna seara! sunt studenta in anul 3 la o facultate neacrediata si urmeaza sa imi sustin lucrarea de licenta in fata unei comisii de la Pitesti. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Absolvire facultate cu autorizare provizorie RobertN RobertN Stiu ca este un subiect poate mai atipic dar sunt foarte interesant sa ma scriu la o facultate, mai degraba o specializare dar sunt foarte precaut pentru ca ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)