avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... titlul executoriu
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

titlul executoriu

Buna seara,eu si fiul meu am fost administratorii unei firme care a dat faliment si care in care in urma unui proces s-a constatat ca noi ca si administratori nu avem nicio vina ci situatia economica a tarii,cu toate acestea titlurile executorii emisie pe numele administratorilor raman valabile ,cum putem anula totusi titlurile executorii daca noi ca si administratori nu suntem vinovati?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:19, 15 Iulie 2016
Depinde ce vizeaza acele titluri executorii. In orice caz, aveau un termen in care puteau fi contestate. Poate ar fi ok sa le aratati unui avocat sa va spuna in mod concret daca se mai poate face ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 titluri executorii VONPAUL006 VONPAUL006 AVAS-ul a emis un titlu de executare pentru 5 debitori solidari. 4 au platit 80% din datorie, eu nu. Eu nu am platit ca am considerat ca ... (vezi toată discuția)
Despre "executarea silita" pe care o pot efectua organele fiscale - modificari ale acestui "drept" in timp vpatrana vpatrana Cu toata stima - Buna Seara ! Permiteti , va rog, am nevoie de lamuriri asupra urmatoarelor aspecte: - dupa cum se stie, anteriorul Cod Fiscal (Legea ... (vezi toată discuția)
Refuzul de a pune in aplicare hotarari judecatoresti irevocabile nitmar nitmar Am o decizie definitiva si irevocabila prin care instanta anuleaza un titlu executoriu emis de Adm Financiara, constatand ca impozitul pe profit in cauza ... (vezi toată discuția)