avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Registru agricol anul 1948 ori Recensamantul General ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Registru agricol anul 1948 ori Recensamantul General Agricol anul 1948 care poate fii luat de bun in instanta ?

Copie dupa, Registru agricol anul 1948 ori copie dupa, Recensamantul General Agricol anul 1948. Care act poate fii luat de bun in instanta de judecata. Ambele sunt copii oficiale primite de la Arhivele Nationale ale Romaniei. Pe registrul agricol apare o modificare prin suprapunere de nume vizibila. In actul de la Regesamantul General Agricol din acelasi an ,1948 nu apare modificarea. Ma gandesc ca le prezint instantei si nu stiu cum o sa interpreteze.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: soparla62 , utilizator 12:56, 16 Iulie 2016
Ambele acte sunt cu valoare de original și sunt corecte. Diferența constă în faptul că aveți o copie de pe REGISTRUL AGRICOL pe anii 1948-1950 și, probabil, vi s-a dat la cerere doar anul 1948.
Modificarea numelui titularului de rol agricol putea interveni oricând în perioada 1948-1950 sau ulterior.
Multumesc noi am gresit in abordare este vorba de 3,5 ha. nu 35 ha. Da sa dat la cerere copie dupa registrul agricol care cuprinde o singura fila in care este precizat o perioda de ,4 ani (4 ani ) anii 1948 -1951. Acum habar nu avem pe cine sa credem, Registrul agricol ori Recensamantul din 1948. o sa vedem ..... Cert este ca voi cere primariei ori finantelor publice un ,, Istoric rol fiscal,, poate gasim copiile care au stat la baza impozitarii terenurilor. Ori poate tot la Arhivele Nationale. Ceva este putred ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disparitia-furtul registre agricole din primarie-disparitie pagini din registrul decese cornaca cornaca Disparitia-Furtul Registre Agricole din primarie Am cerut primariei Adancata sa-mi dea copii din Registrele Agricole din perioada anilor 1951 - 1962. ... (vezi toată discuția)
Clarificare text registru agricol anii 1948-1951 cornaca cornaca Buna ziua, detin un Registru Agricol conform cu originalul de la Arhivele Nationale. Pe acest registru agricol este scric ca titular COSTACHE VASILE dar peste ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna constatarea criminalistica la fata locului a unui act suspect de fals telecomanda telecomanda Buna ziua, doresc a face o intrebare : Ce inseamna efectuarea constatarii criminalistice la fata locului a unui inscris ,document suspect de a fii ... (vezi toată discuția)