avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... La ce varsta se inscrie un nou nascut la intretinere?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

La ce varsta se inscrie un nou nascut la intretinere?

La ce varsta se inscrie un nou nascut la intretinere?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:21, 16 Iulie 2016
Buna ziua,
La varsta de cand ajunge acasa de la maternitate.
HG 1588/2007
art.17
(1) Comitetul executiv al asociaţiei de proprietari are următoarele atribuţii :
......
r) stabileşte cotele de participare pe persoană la cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul în clădire şi pentru persoanele care locuiesc temporar, minimum 15 zile pe lună; stabileşte perioada pentru care proprietarii, respectiv chiriaşii, pot solicita în scris scutirea de la plata cheltuielilor pe persoană şi care trebuie să fie de cel puţin 15 zile pe lună, conform hotărârii adunării generale;
....

Vedeti si aceste discutii :
www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc mult pentru raspuns!
Orice locatar -indiferent de varsta,care locuieste provizoriu sau definitiv in imobilul de locuit in comun mai mult de 15 zile/luna,se inregistreaza in cartea de imobil si in evidenta de calcul intretinere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi au membrii din asociația de proprietari? IoanaG05 IoanaG05 Un administrator de bloc dintr-o localitate, are dreptul de a cere unui student (de fapt, părinților care stau în blocul respectiv) care locuiește într-o ... (vezi toată discuția)
Despre intretinere la bloc cristiana27 cristiana27 as dori sa stiu de la ce varsta se calculeaza persoanele la intretinere? (copil de doua luni se pune ca persoana la intretinere) (vezi toată discuția)
Scutit de la plata cheltuielilor lunare ale asociatiei de locatari adrihav adrihav Lipsesc de la locuinţa proprietate personală de mai multe luni. Doresc să mă întorc acasă pentru o perioadă de 1-2 săptămâni. Conform cărei legi ... (vezi toată discuția)