avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1641 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Sticlute de parfum vechi de 100 ani
Discuție deschisă în Cultură generală

Sticlute de parfum vechi de 100 ani

Am website pt vanzare cosmetice .O pagina am dedicat articolelor mele despre cosmetica.Nu as vrea sa renunt la aceasta pagina,dar totdeauna public cu frica oare este voie sau nu?Informatiile gasesc pe internet .La cateva site-uri am scris sa dea voie sa iau poza sau o fraza dar nici un raspuns nu au dat.Daca astept dupa ei niciodata nu as putea sa public nimic.Am pus link catre site-ul de la care am luat informatiile si pozele(text nu am citat si nu am copiat,textul este al meu).Poate ca ar fi mai bine fara link,nu as risca atat.
Pagina cutare ,cu pozele sticlutelor de parfum gasiti aici
[ link extern ]
O zi buna sa aveti.
Cel mai recent răspuns: Musoiu agota Etelka , utilizator 19:04, 29 August 2009
@mihai... : te rog frumos sa nu mai bati campii in halul asta. Doamna a pus o intrebare si voi ati sarit sa faceti misto. Data viitoare, va rog sa va abtineti de la a raspunde.

@Musoiu agota Etelka: stati linistita, n-o sa aveti nicio problema cu siteurile respective, cata vreme doar amintiti subiectul in cauza, fara sa traduceti ad-literam ce scrie acolo.

Imi cer scuze in numele Avocatnet.ro pentru reactia oamenilor care au raspuns la acest topic.

PS
N-am sters intentionat mesajele de mai sus pentru ca si alti oameni sa vada ce gen de raspunsuri se dau uneori la intrebarile utilizatorilor.:rtfm:
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 August 2009
Alin Popescu, administrator
Raspunsul meu a fost pe masura reclamei la niste produse care suna mai degraba a inselaciune decat a parfumuri vechi de sute de ani care oricum ar costa mult mai mult decat se cere pe acele lichide colorate !
Nu vad oricum nici un fel de alta reactie ! Ci doar o surprindere totala la o gluma din partea persoanei care vinde ceva fara macar sa stie ce vinde!
SERIOS!
Se presupune ca atunci cand vinzi un produs oferi si o garantie ca acel produs corespunde din punct de vedere calitativ sau/si din alte puncte de vedere conform prezentarii facute . Caci daca nu este asa se cheama inselaciune cu privire la calitatea produselor. Si cand eu lucram la politia economica era infractiune. Poate intre timp s-o fi schimbat legea si eu nu stiu!!!!????B-)
Este clar :D Dl avocat Mihai Grigor nu a citit postarea ,ci doar titlul.
Eu nu vand sticlutele respective.Se vinde in San Francisco la casa de auctiuni RUBYLANE [ link extern ] %.
Dreptul de a scrie sau nu o informatie, luata din alt website, pentru mine nu este de sine inteles.Casa de auctiuni permite sa dam mai departe informatia.
Dar de exemplu dna HELENE MORITA este mai severa.
[ link extern ]
Acum este clar ,cum sa procedez.
Dl Popescu multumesc pentru informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am cumpărat dintr-un impuls o rochita de la un magazin ... 1Iuliana30 1Iuliana30 Buna ziua! Am cumpărat dintr-un impuls o rochita de la un magazin random, achitata integral, mai mult convinsă de către vanzatoare, dar îmi asum ca este ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti de noul website? Admin Admin ne intereseaza chiar si criticile. ce nu va place, care sectiuni credeti ca ar trebui imbunatatite, si tot asa. multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)
Tentativa frauda vanzatori olx cflorini cflorini Buna ziua, va rog sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac. voi scrie pe scurt despre ce e vorba. Fiind interesat de achizitionarea unui autovehicul second, rasfoiesc ... (vezi toată discuția)