avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fostul sot m-a agresat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fostul sot m-a agresat

Buna ziua.

Ieri a venit fostul sot in fata apartamentului unde locuiesc cu copilul si am fost agresata si eu si copilul.

Avem vanatai pe maini si zgarieturi.

Putem merge la IML Bucuresti la orice ora pentru constatarea vanatailor?

Stiti cumva ce taxa trebuie platita?
Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2016
Vicky1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 22:36, 21 Iulie 2016
Taxa era in jur de 35 lei pt fiecare certificat (adica dc e cazul si pt minor). Au program in fiecare zi, cel mai bine sunati inainte daca veti merge insotita si de minor.

Daca va temeti si dc va doriti preintampinarea unor astfel de evenmente, e recomandat sa solicitati emiterea unui ordin de protectie, formuland totodata si o plangere penala.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
faceţi neapărat şi plângere al poliţie, poate aveţi şi martori sau o înregistrare . Certificatul IML fără plângere la Poliţie nu are nici o valoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare certificat medico-legal in urma unui accident burclaudiu burclaudiu Eu, biciclist, am fost accidentat de un conducator auto, am sunat la 112, a venit ambulanta si politia eu avand umarul dislocat si niste vanatai si zgarieturi ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica, agresor necunoscut MrSpyrydus MrSpyrydus Cu o ora in urma un prieten a fost agresat, impreuna cu un alt baiat, de 2 persoane de aproximativ 20 de ani. Precizez ca ei sunt minori iar 2 fete au fost ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie copil daca nu sunt casatorita lusyana lusyana Barbatul cu care sunt nu a acceptat niciodata copilul si nici parintii lui , ma abuzeaza verbal si astazi mi a facut si cateva vanatai pe mana, si mi -a spus ... (vezi toată discuția)