avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... garant fidejusor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

garant fidejusor

Buna ziua,
Intrebarea mea este legata de un credit de investitii pe care l-am facut in 2007 si pentru care au semnat, in calitate de garanti ipotecari,doua persoane.Eu am semnat contractul in calitate de garant fidejusor fiind unic asociat si administratorul firmei.Pana in prezent am achitat aprox.35-40% din credit.Garantii ipotecari doresc sa ridice ipoteca de pe imobil si sa ceara bancii sa puna ipoteca pe investitia mea,pentru care am solicitat creditul,dar fara acordul meu.
Este posibil acest lucru daca eu nu sunt de acord?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Stelea , Avocat 20:46, 19 August 2009
Ipoteca pe imobilul dvs., fara ca sa fiti de acord, nu se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantul ipotecar raspunde cu bunurile sale? Nicoleta Popescu Nicoleta Popescu Buna ziua am girat casa pentru firma fratelui meu firma a dat faliment,am fost contctact de catre banca in vedere solutionarii ceditului respectiv si m-au ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar - codebitor solidar seba1978 seba1978 Buna ziua, Speta pe care doresc sa o expun s-a mai dezbatut deja, dar nu am gasit un raspuns 100% sigur. Asadar, Am contractat un credit de tip punte in ... (vezi toată discuția)
Fidejusiune vs. ipoteca | urgent maque maque Buna ziua, Va rog sa imi oferiti un sfat cu privire la urmatoarea situatie: Sunt administrator la un SRL aflat in insolventa. In urma cu 3 ani, am ... (vezi toată discuția)