avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea nr. 121/2014 privind eficienţa energetică și ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea nr. 121/2014 privind eficienţa energetică și alte acte normative

Este obligatorie sau nu montarea pana la 31.12.2016 a repartitoarelor de caldura in imobilele de tip condominiu racordate la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică (art.10, alin. 5 din legea nr.121/2014) ?
Cel mai recent răspuns: ilinkagb , utilizator 16:51, 11 Octombrie 2017
Nu amestecam notiunile ca poate de aici si toate discutiile astea in contradictoriu pe acest subiect Contorizarea si facturarea se fac pe baza contorului de la baza blocului, de la bransament Aceste repartitoare de costuri repartizeaza factura de la RADET pe fiecare apartament in functie de acele unitati inregistrate Adica acea ''individualizare a consumurilor de energie pentru incalzire /racire si apa calda la nivelul fiecarui apartament'' Si asta ma intereseaza si pe mine si pe altii ,ca impartirea facturii sa nu se mai faca la fel ca acum ... de ani - pe cota parte indiviza- si cand exista un singur tip de calorifer si acelasi numar de calorifere in acelasi tip de apartament Iar felul in care s au stabilit acele unitati programul respectiv ca este un program , acela vine de afara nu l au creat ai nostri ,am inteles ca se practica in Europa si continentul American fara probleme
Ultima modificare: Miercuri, 11 Octombrie 2017
ilinkagb, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la repartitoare si ajutoarele de incalzire ilinkagb ilinkagb Buna ziua Va rog exista undeva o dispozitie legala referitoare la ajutoarele de incalzire si obligativitatea reapartitoarelor ? Mai precis ,bloc ... (vezi toată discuția)
Legea 121/2014 privind eficienta energetica Marian-Ion Marian-Ion Buna ziua, Va rog, pentru cei care inteleg legea mai bine ca mine sa ma lamureasca cu Legea 121/2014 privind eficienta energetica, publicata in Monitorul ... (vezi toată discuția)
De cand se aplica utilizarea repartitoarelor de caldura. locuiesc ... mihail_cojocaru@yahoo.com mihail_cojocaru@yahoo.com De cand se aplica utilizarea repartitoarelor de caldura. Locuiesc intr-un imobil ( bloc ) 4 etaje iar asociatia de proprietari se opune aplicarii legii. ... (vezi toată discuția)