avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit nevoi personale

Buna ziua,tatal meu a avut un credit de nevoi personale,el a decedat,dar asigurarea nu se poate utiliza,deoarece a avut puse stenduri inainte de a lua acest credit si nu a declarat.Cauza mortii a fost cance la plamani.Pe acest credit apare doar tatal meu,mama nu apare deloc,nici coplatitor,nu este girat cu nimic.Ce se intampla cu acest credit.Fizic mama nu il poate platii deoarece are o pensie foarte mica,(1/2 din rata lunara).Va multumesc frumos pentru un sfat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:23, 25 Iulie 2016
mosteniti ceva dupa el ? mostenitorii vor plati pasivul mostenirii in limita valorii bunurilor mostenite . Daca tatal dvs nu a avut bunuri, nu platiti nimic.
Multumesc pentru raspuns.Are 1/2 dintr-un apartanent din fosta casatorie.
Atunci, nasol. Trebuie sa il platiti si cu cat mai repede , cu atat mai bine ca se strang penalitati.
Sigur, depinde si de ce suma datorata e vb.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere datorii la mostenitori Florin Negrea Florin Negrea parinti mei au facut un credit de nevoi personale in2007 la pireeus bank amindoi fara giranti fara nimic fara gaj tata a murit in 2010 mama trage sa moara m-am ... (vezi toată discuția)
Mostenire credit banca Florin Negrea Florin Negrea Daca am mostenit un credit inpropiu spus. Eu am stat in casa cu parinti mei ei au avut un credit la pireus au platit 7 ani. Dupa 7 ani au decedat amindoi casa ... (vezi toată discuția)
Executare silita - obligatia de achitare a creditului de catre sora decedatei Alexandrarares Alexandrarares Buna ziua. O doamna a decedat anul trecut.Nu a fost casatorita,nu a avut copii.Nu a detinut absolut nimic pe numele ei.A avut in schimb doua credite la ... (vezi toată discuția)