avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestare proces verbal licitatie executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestare proces verbal licitatie executare silita

Am participat cu fratele meu la o licitatie de executare silita a unui apartament. Eu am castigat, dar debitorul ( cel care a avut apartamentul) ma da in judecata pt ca am participat cu fratele meu. Poata sa obtina in instanta anularea licitatiei?
Ultima modificare: Luni, 25 Iulie 2016
mcv, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:43, 25 Iulie 2016
Faptul ca, ati participat cu fratele dvs. nu poate in principiu sa fie un motiv de anulare, dati mai multe detalii,motivele de fapt si de drept din contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cumparat la licitatie titi_mallorca titi_mallorca Buna ziua, am cumparat un apartament la licitatie pe data de 24 aprilie, am fost singurul licitator deoarece au mai fost si alte licitatii inainte de a ... (vezi toată discuția)
Executare silita ian_22 ian_22 buna seara , doresc sa cumpar un imobil ce se afla in executare silita , voi participa la a 2 licitatie organizata de executor si o voi cumpara, casa are doua ... (vezi toată discuția)
Licitatie executare silita aalinab aalinab Buna ziua Am castigat licitatia unui imobil executat silit zilele trecute. Dosarul de executare silita a inceput in urma cu un an, in alt oras, unde are ... (vezi toată discuția)