avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru pe autoturism
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru pe autoturism

Buna ziua,
In primul rand imi cer scuze daca au mai fost discutate subiecte asemanatoare si nu le-am gasit eu.

In urma unui card de credit conf unui contract cu ERB RETAIL IFN, pe care nu l-am achitat, am primit la servici acum trei luni de la executor ,adresa pentru poprire din salariu. Firma la care sunt agajat a procedat intocmai si a achitat pana acum 980 lei dintr-un total de 9365 lei, si urmeaza pentru moment sa vireze in fiecare luna cate aprox.280 lei.

Am gasit in posta PV de sechestru pe autoturimul personal (valoare aprox. de 5000 lei) emis in 01-07-2016 in urma incheierii emise de judecatorie si a adresei emise de MAI-SPCRPCIV.

Intrebarea este

Este corect si legal sa imi puna sechestru pe autoturism din moment de firma la care sunt angajat plateste lunar catre datoria in cauza ???

Am vreo varianta sa imi ridice sechestrul ?
Sa incerc sa negociez cu EJ in aceasta privinta ?

Va multumesc pentru timpul acordat !
Si va doresc o zi buna !

Ionut,
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:48, 27 Iulie 2016
Creditorii se pot indrepta pe orice cale pentru recuperarea creditului, nu numai prin proprire pe salariu. Puteti incerca o negociere dar atata timp cat au initiat actiunea de sechestru este putin probabil sa aveti sanse. Dar cum speranta moare ultima ... .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnstiintare de executare silita de la firma recuperari creante pentru credit din 2004 marianastamate marianastamate Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. In 17.12.2004 am achizitionat 2 telefoane mobile de la Altex cu ajutorul unui card de credit acordat de ... (vezi toată discuția)
Negociere suma de plata banca/ifn alex2209 alex2209 Buna ziua! In anul 2008 am luat 2 credite pentru 2 apartamente in CHF de la banca in incercarea de a-mi ajuta parintii. Intre timp, nu au mai avut bani sa ... (vezi toată discuția)
Suma neplatita la banca pentru care poti fi executat silit? Dya86 Dya86 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati daca puteti sa-mi spuneti pentru ce suma de bani banca iti poate pune sechestru pe locuinta. Sotul meu a facut un credit iar eu ... (vezi toată discuția)