avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie de constructie

Buna ziua,
locuiesc intr-o casa tip vagon, impartita in doua cu teren aferent, impartit si el si delimitat cu gard. Vecinul, ce initial mi-a spus ca o sa schimbe tabla, executa lucrari de extindere (incapere noua) si de modificare (inaltare) a acoperisului. Lucrarea la acoperis ma afecteaza si pe mine din cauza scurgerii apelor pluviale, dar mai ales, datorita faptului ca intre noi exista un perete de paianta. Mi-e teama ca o sa afecteze structura de rezistenta.
Nu am dat nici-un acord, pentru ca nici nu mi-a cerut. In schimb, spune ca are AC.
Am cautat la primarie, pe site, nu am gasit. Nu are nici panou de informare. Dar .... are naş ... ruda cu ...primarul!
Va rog, dati-mi o idee, ce pot face,dincolo de primarie?
Deasemeni panoul lui electric se afla pe propietatea mea. Il pot obliga sa mute acest panou?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: shoni17 , utilizator 15:20, 28 Iulie 2016
Aveti dreptul sa solicitati relatii la serviciul urbanism din primarie care poate certifica daca exista sau nu proiect de constructie ,daca s-a solicitat si eliberat autorizatie de constructie si certificat de urbanism
Modificarile precizate de dv,nu pot fi legal executate fara acordul dv-avand in vedere ca este imobil utilizat de mai multi coproprietari
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarele dintre vecini gabriela_12 gabriela_12 BUNA ZIUA ,VA PUN IN DEZBATERE O PROBLEMA DES INTALNITA INTRE VECINI . SE POATE INLOCUI UN GARD CU ALTUL DIN TABLA INALT DE 2 METRI IN DREPTUL GEAMULUI ... (vezi toată discuția)
Structura bloc afectata - nimeni nu isi asuma responsabilitati, ce trebuie facut? patrit patrit Buna ziua, In urma cu 2 luni, mi-am achizitionat un apartament intr-un bloc vechi la etajul 3, prin \"Prima Casa\". A doua zi dupa ce m-am mutat, a plouat iar ... (vezi toată discuția)
Vecin cu constructie zgomotoasa catalina_mmc catalina_mmc Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Parintii mei locuiesc la bloc la etajul 1. Blocul are 6 etaje. Cel de la etajul 6 imediat dupa revolutie in ... (vezi toată discuția)