avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare timp liber corespunzator in zilele de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare timp liber corespunzator in zilele de sarbatoare legala

Buna. In momentul in care lucrezi intr-o sarbatoare legala, legea spune ca angajatilor care au lucrat li se asigură compensarea cu timp liber corespunzător în următoarele 30 de zile. Ce inseamna timp liber corespunzator, lucrez intr-o zi de sarbatoare legala si am 1 liber intr-o alta zi( 1 singur liber ) in urmatoarele 30 zile?
Ultima modificare: Joi, 28 Iulie 2016
lamaitza, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:50, 28 Iulie 2016
Intr-adeavr, in alta zi lucratoare aveti dreptul sa luati o zi libera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp de munca cristichihaia cristichihaia Stimati domni si doamne , Va rog sa ma indrumati si sa-mi dati pe cit posibil un raspuns argumentat cit mai bine pentru a putea sta de vorba cu angajatorul ... (vezi toată discuția)
Zi libera legal mihaela1707 mihaela1707 Buna ziua, Pe data de 26.04.2019 este zi libera legal. Daca se lucreaza in acea zi se plateste cu spor de min.100% sau compensarea in timp liber corespunzator ... (vezi toată discuția)
Compensare zile sarbatoare legala ariadna177 ariadna177 Buna ziua, As dori sa stiu cum trebuie procedat in cazul anagajatilor care, prin natura muncii prestate, sunt nevoiti sa lucreze in zile de sarbatoare ... (vezi toată discuția)