avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul indemnizatie crestere copil CIM cu norma redusa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul indemnizatie crestere copil CIM cu norma redusa

Buna ziua,
As dori sa stiu daca din calculul indemnizatiei de crestere copil pot fi excluse perioadele in care am avut un contract individual de munca, cu norma redusa. Mai exact cateva luni inainte de nasterea copilului am colaborat cu o firma 1 zi pe saptamana, 4 pe luna. AM citit ca in calculul indemnizatiei se includ si fractiunile de luna (mai mult de jumatate din zilele lucratoare - nu este cazul meu) in care s-au realizat venituri supuse impozitului.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:00, 28 Iulie 2016
Ma intreb care sunt sansele de castig.
Sunt foarte greu de estimat . Dar , incercarea moarte n-are.
inteleg. cine e chemat in instanta?

cazul nu poate fi semnalat organelor inainte de a chema in instanta?
In instanta chemati AJPIS-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu cresterea copilului MariusLo MariusLo Buna ziua! De anul trecut din 24 iulie sunt angajat,sotia dupa spusele medicului ar trebui sa nasca la sf lunii iunie 2015,vreau sa stiu daca o sa benificiez ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului Lauraalexia Lauraalexia Buna ziua! Am si eu o intrebare. Vreau sa stiu daca ma pot incadra la idemnizatia de creștere a copilului.. Am fost in somaj din noiembrie pana pe 11 mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc fractie de norma` Andra1066 Andra1066 Buna ziua, Am o problema, si sper ca ma puteti ajuta: 4 din cele 12 luni anterioare nasterii am avut contract POSDRU, 44 ore/luna, cu un venit net lunar de ... (vezi toată discuția)