avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate privata si limitrofa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate privata si limitrofa

Buna ziua,

Avem probleme cu niste vecini care parcheaza masinile langa gardul nostru, masini cu care cred ca fac comert ilegal, pentru ca au si anunturi de vanzare. Le-am spus sa le ia, dar efectiv isi bat joc de noi, spun ca este domeniu public. Sincer, nu cunoastem legea, dar stiu ca un metru si jumatate de la gard era spatiu limitrof proprietatii private si nu putea fi incalcat fara acordul proprietarului. Precizez si ca nu exista trotuar pe langa gard sau spatiu verde amenajat, nu exista decat gardul si drumul de langa. Daca puteti sa imi oferiti informatii in domeniu si cu indicarea legislatiei aferente, va multumesc.

Ultima modificare: Joi, 28 Iulie 2016
Morgiana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:40, 28 Iulie 2016
Buna seara,
Din pacate acea "lege" cu un metru si jumatate NU EXISTA!
Drumul ESTE domeniu public.
Va sfatuiesc sa va gasiti o modalitate de intelegere amiabila.
Nu uitati ca prietenii ni-ii alegem, vecinii ni-ii da Dumnezeu si sunt vesnici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcarea masinilor la bloc Chri Chri Buna ziua. Blocul in care stau are 4 etaje si 2 scari, fiind al doilea de la strada. Se intra pe o straduta lata doar cat o banda rutiera de drum public. De o ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! spatiu verde , veșnica prob a locatarilor de la ... Elena veliscu Elena veliscu Buna seara ! Spatiu verde , veșnica prob a locatarilor de la bloc , cine are voie să-l folosească ? Că sa expun prob mai bine , in jurul blocului este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! recent am achizitionat o proprietate apedro apedro Buna ziua ! Recent am achizitionat o proprietate care are delimitare un gard din tabla, cam 30 ml pe doua laturi, intr-un carier de case. Pe latura unde am ... (vezi toată discuția)