Am fost implicat intr-un accident fara victime, doar cu pagube materiale. Am fost la politie, politia a decis sa-i suspende permisul pe 1 luna celuilalt conducator auto pentru neacordare de prioritate. Acesta a contestat procesul verbal si a adus un martor, nu stiu de unde, pentru ca eu eram cu doua persoane in masina, iar el singur. Acum ma citeaza instanta si pe mine. Ce se intampla daca nu ma prezint?
Mult stimata ,prin aprecierea referitoare la "tiganie"dovediti ca nu frecventati instanta.Va inselati daca apreciati ca instanta,accepta comportamente de genul celor invocate de catre dvs.Instanta are autoritatea si precedentele demonstreaza ca se aplica sanctiuni consistente pentru tulburarea linistii sau sfidarea instantei.Nu va fie frica ,sunteti chemata ,urmare contestatiei formulate de catre parte,strict pentru a va sustine punctul de vedere.La incheierea audierii dvs puteti solicita instantei eliberare dovada prezenta in instanta,pe care eventual o puteti depune la serviciu .Succes
frecventez instantele si teoretic da, instanta nu ar trebui sa admita astfel de comportamente, dar dupa scandalul care l-a produs la sediul politiei ...si nu l-a oprit nimeni..
apropo, acum ceva timp am reprezentat o societate la o judecatorie, a fost audiat un martor si partea adversa ii dicta raspunsurile de fata cu judecatorul, care nu lua nicio masura, mai mult se uita pe geam...
nu am fost niciodata in calitate de martor la un proces, am sa relatez cele scrise si in declaratie, adevarul....dar ma irita faptul ca a adus un martor cand era singur in masina si nu au fost martori in afara de cele doua persoane de la mine din masina! nu pot concepe cum functioneaza sistemul asta!
Nu mergeti, ca e mai comod, de ce sa va bateti capul...si sa pierdeti o zi... B-)
(Desigur, e posibil ca respectivul sa castige, cu doi martori si in lipsa dumneavoastra va fi floare la ureche...procesul verbal se va anula, dumneavoastra veti primi o hartiuta de la firma de asigurari cum ca nu veti fi despagubita pe RCA-ul respectivului, clientul lor fiind nevinovat... apropo, la cat s-au ridicat reparatiile la masina dvs? :whistle: )