avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare formular W-8BEN-E pentru IRS (fiscul ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare formular W-8BEN-E pentru IRS (fiscul american)

Trebuie sa completez un formular W-8BEN-E pentru IRS (fiscul american) eu fiind un PFA din Romania (Persoana Fizica Autorizata). Cunoaste cineva termenii din acel formular bine si ma poate ajuta sa-l completez ?
Cel mai recent răspuns: nudibi , utilizator 17:32, 4 Decembrie 2018
Vedeti daca va ajuta aceste link-uri:
[ link extern ]

[ link extern ]
Buna ziua,

Ma confrunt si eu cu aceeasi problema. Sunt PFA si partenerul din State imi cere sa completez formularul W-8BEN-E. In primul rand, ca si PFA trebuie sa completez acest formular sau cel pentru persoane fizice W-8BEN?

Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foreign account tax compliance act pentru pfa Andrei7 Andrei7 Buna ziua! In cazul unui PFA trebuie completat formularul W-8BEN sau W-8BEN-E? Primul, din cate am citit, este exclusiv pentru persoane fizice, al doilea ... (vezi toată discuția)
Legat de w-8ben AndreiPopescu911 AndreiPopescu911 Buna ziua, lucrez ca liber profesionist (freelancer) si obtin venituri de pe un site din America. Site-ul se numeste Upwork, este o platforma online unde ... (vezi toată discuția)
Legat de w-8ben neonay neonay Buna ziua, sunt persoana fizica nu am PFA si obtin niste comisioane de pe urma unor ilustratii grafice postate pe site-ul american Amazon. Pentru a nu-mi ... (vezi toată discuția)