avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate ETICHETAREA NUTRITIONALA OBLIGATORIE
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

ETICHETAREA NUTRITIONALA OBLIGATORIE

Buna ziua,
avand in vedere ca regulamentul 1169/2011 se aplica incepand cu 13 decembrie 2016, privind etichetarea nutritionala obligatorie si faptul ca pe stoc se regaseste o cantitate considerabila de ambalaje care nu respecta cerintele regulamentului,
pot comercializa produsele, aplicand o eticheta autocolanta pe ambalajele vechi, eticheta care sa contina declaratia nutritionala obligatorie?
multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:34, 19 August 2016
Cel mai sigur este sa folositi ambalajele existente pana la data apliicarii noilor prevederi.
A aplica eticheta autocolanta pe ambalaje vechi care nu respecta prevederile in vigoare la data comercializarii produselor ambalate poate contraventie si dupa caz, infractiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eticheta traducere in limba romana produse din import florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Referitor la importul produselor alimentare vrac, în cutii, trebuie să existe și traducere în limba romană? Cine trebuie să pună această ... (vezi toată discuția)
Declaratie fond mediu - afm Ghica Mihaela Ghica Mihaela Buna ziua, Introducem pe piata marfuri importate, acestea sunt ambalate in cutii de carton. Nu avem contract cu OTR. Avem contract cu o firma pentru reciclare ... (vezi toată discuția)
Fond de mediu ambalaje mevaioana mevaioana Buna ziua! Nu stiu cat de bine am postat la categorie, dar mai potrivita nu am gasit. Asa avea nevoie de o mana de ajutor, daca se poate, cu o situatie ... (vezi toată discuția)