avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... vanzare locuinte ANL chirie
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

vanzare locuinte ANL chirie

Buna ziua,
As dori sa aflu daca s-a actualizat Ordinul nr. 373 din 28 iulie 2015, emis de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice care stabileste valoarea de înlocuire pe metru pătrat pentru anul 2016, pentru vanzarea locuintelor construite prin ANL in regim de inchiriere. Din informatiile mele acest ordin nu a fost inlocuit pana pe 31 iulie 2016.
As dori sa stiu daca nu cumva aceasta intarziere in aparitia ordinului care sa inlocuiasca ord. 373 este in legatura cu aparitia proiectului de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea Strategiei Naţionale a Locuirii care prevede printre altele ca locuintele ANL vor putea fi doar inchiriate si nu vandute.
Multumesc.

Cu stima,
Poenaru Florin
Iasi

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt presedinte de asociatie de proprietari si doresc ... ARMIDA ARMIDA Buna ziua, Sunt presedinte de asociatie de proprietari si doresc sa stiu daca pot fi obligata de catre o Hot. de Consiliu local sa dau adeverinte ca posesorii ... (vezi toată discuția)
Anveloparea termica prin programul primariei si ordonanta de urgenta 69 din 30 iunie2010 NCorina NCorina Va rog sa imi explice cineva ''OUG 69/2010 Art 13 (3) Beneficiarul va garanta prin angajament asumat de catre propietari locuintelor unifamiliale sau a ... (vezi toată discuția)
Impunere cladiri persoane juridice Allynia Allynia In cazul unei cladiri scutite de la plata impozitului (proprietate publica a statului) dar care a inchiriat o suprafata de 0.5 mp unei firme pentru instalarea ... (vezi toată discuția)