avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LA CE SALARIU SE CALCULEAZA UN SPOR ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LA CE SALARIU SE CALCULEAZA UN SPOR ?

Buna ziua. Lucrez la Ambulanta, in anul 2010 am primit un spor de risc . si de atunci acel spor se calculeaza la salariul de baza pe care il aveam la acel moment. As dori sa stiu daca asa e corect. la acel moment unii colegi aveau un salariu de baza mai mare. Prestam aceeas munca , acelas grad de risc si eu bani mai putini ? Multumesc !!
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 17:39, 6 August 2016
Da,exista o "anomalie" legislativa in sist sanitar in ceea ce priveste tariful orar la care se aplica sporurile,acesta fiind in cf cu ORDIN Nr. 42/77 din 13 ianuarie 2011
privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea prevederilor
Legii nr. 285/2010privind salarizarea în anul 2011 a personalului plătit din fonduri publice si mentinut la acelasi nivel prin legile de salarizare anuale.
Se spera ca acum prin negocieri sa se produca indreptarea cuvenita iar tariful orar sa se calculeze in functie de sal de incadrare avut in prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu brut medic turkn turkn Va rog ajutati-ma in urmatoarea problema : medic specialist incadratat la spital judetean de urgenta , gradatie 2, conform noii grile de salarizare cu un ... (vezi toată discuția)
Calculare spor asistenta medicala gensai gensai Salariul meu de baza in 2016 cuprinde si sporurile de vechime, de unitate, de lucru in ture. In aceste conditii s-a adaugat pentru calculul salariului brut ... (vezi toată discuția)
Calcul sporuri in sanatate buziladiana buziladiana Buna ziua! Am primit recent un Act aditional la Contractul individual de munca in care se mentioneaza urmatoarele - in baza prederilor art.41 din legea nr ... (vezi toată discuția)