avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obiect antecontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obiect antecontract

Buna ziua.
Vecina tatalui meu este dispusa sa ii vand acestuia un teren ( care a apartinut parintilor ei). Sucesiunea dupa parintii ei nu este inca facuta, are nevoie de un avans pt a o face.
In ce masura acest teren ( repet, succesiunea nu este inca facuta) poate fi obiectul antecontractului de vanzare-cumparare?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cls , utilizator 09:56, 9 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate antecontract vanzare-cumparare bocka bocka Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu un antecontract de vanzare cumparare incheat intre bunicul meu si un cumparator (mentiune: bunicul meu a murit si sa ... (vezi toată discuția)
As dori sfatul dvs mzeuss mzeuss buna ziua! am o problema cred ca de natura juridica si as vrea sa ma sfatuiesc cu dvs. am gasit un teren f frumos la un pret convenabil si eu doresc sa il ... (vezi toată discuția)
Valabilitate antecontract de vanzare-cumparare alexandrubos alexandrubos Bonjour, Am si eu o nelamurire referitoare la valabilitatea unui antecontract de vanzare-cumparare, va prezint sirul evenimentelor : - bunicul meu a incheiat ... (vezi toată discuția)