avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Legat de ordonanta 1265/2016
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Legat de ordonanta 1265/2016

Cum interpretati acest "pot solicita" din O 1265/2016:
"..... pot solicita organului fiscal central competent în administrarea obligaţiilor lor fiscale, denumit în continuare organul fiscal competent, printr-o cerere, aprobarea unui alt plafon de încasări mai mare decât cel stabilit la art. 4 alin. (1) din lege"?

[ link extern ]


Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 11 August 2016
Maran Corina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Maran Corina , utilizator 16:06, 11 August 2016
Pentru colegi, de la Mariana Chelariu:

"Argumentat puteti solicita un alt plafon de incasare. Asa cum zice Razvan, nu este obligatoriu. In cazul in care nu solicitati un alt plafon de incasare, aplicati regula generala din L70/2015."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cu plata in rate Maran Corina Maran Corina Buna dimineata, Am intocmit contract de vanzare cu plata in rate pentru evenimente. (am incasat numerar >10.000 lei in transe) Nu aveam alta solutie, atat ... (vezi toată discuția)
Copii legalizate solicitate inca de directia fiscala din localitate dorincornea dorincornea Am fost imputernicit de o cunostinta printr-o procura autentificata sa ma ocup de scoaterea certificatului de atestare fiscala de la Directia Fiscala din ... (vezi toată discuția)
Pentru contabili bine pregatiti bitu bitu Detin un cabinet individual de avocatura. Am incheiat un contract de asistenta juridica a carui valoare inscrisa este mai mica decat cea pe care am ... (vezi toată discuția)