avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa si faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa si faliment

Buna ziua.
Ne-am inscris la masa credala a debitoarei impotriva careia s-a dispus deschiderea procedurii generale de insolventa, cererea fiind admisa cu suma ceruta. Dupa o perioda impotriva debitoarei s-a dispus deschiderea procedurii de faliment fiind notificati de lichidatorul judiciar sa ne inscriem la masa credala prin depunerea cererii de admitere a creantelor nascute in timpul procedurii.
Neavand creante de recuperat in timpul procedurii ci doar cele anterioare deschiderii procedurii care ne-au si fost admise, ......aceasta cerere initiala admisa inainte de intrarea in faliment isi produce efectele si dupa ce debitoarea a intrat in faliment?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gillu , utilizator 13:08, 11 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii angajator in insolventa uncetatean8 uncetatean8 Buna seara, Am lucrat cu Contract de munca la o firma aflata in insolventa. Procedura de insolventa a fost declansata inainte de a ma angaja acolo. Firma ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma ,va rog . discover discover Buna ziua , am sa incerc sa fiu cat mai obiectiv. Am de recuperat o creanta( am BO de la debitoare) de la o firma care tocmai si-a deschis : ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala de 2 ori? art.242 art.242 Am fost notificat de catre administratorul judiciar ca s-a dispus deschiderea procedurii insolventei unei societati debitoare. m-am inscris la masa credala cu ... (vezi toată discuția)