avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare grila salarizare asistenti medicali
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare grila salarizare asistenti medicali

Conform ord. de urgenţă nr.20/2016 privind salarizarea personalului bugetar cum se considera nivelul de studii la incadrare pentru asistenti medicali din unitati non-clinice?
In cazul meu,daca am absolvit facultatea de psihologie din cadrul Universitatii “Spiru Haret” din Bucuresti se iau in calcul aceste studii sau sunt incadrata pe studii post liceale?
In lege nu este foarte clar definit acest aspect si poate da nastere unor interpretari.
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 13:15, 14 August 2016
Daca postul este de asistent medical cu cerinta de studii post liceale,aceasta va fi si incadrarea chiar daca dvs, aveti licenta in psihologie.Cred ca la acest aspect va referiti
Multumesc pentru raspuns.
Totusi nu inteleg la ce se refera legea cand incadreaza pozitii de asistent medical cu studii superioare. Din cate stiu eu nu exista nicaieri in sistemul bugetar posturi de asistenti medicali cu cerinte de studii superioare (?!). Practic in acest caz legea este un non-sens. Pentru pozitii de asistent sef sunt prevazute sporuri speciale de conducere.
Nu este vorba despre asistentul sef ,ci despre faptul ca exista in sistemul bugetar si se poate regasi in statul de functii intr-o unitate sanitara functia de asistent medical cu studii de licenta
Nu este niciun nonsens ci este o chestiune legala si care vine sa puna in acord cu prevederile comunitare statutul si practicarea profesiei de a.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare Videodek Videodek as vrea sa stiu daca un asistent medical incadrat la inspectia sanitara din cadrul dsp vaslui in categoria functionari publici ca asistent inspector poate fi ... (vezi toată discuția)
Amul acesta termin facultatea spiru haret, zi, 3 ani, specialitatea marketing. cum voi fi incadrata? Sara.CD Sara.CD Buna ziua, Lucrez intr-o institutie de cultura, bibliotecara incadrata pe studii post-liceale, anul acesta sunt in anul 3 la Facultatea Spiru Haret, zi, ... (vezi toată discuția)
Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)