avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Amul acesta termin Facultatea Spiru Haret, zi, 3 ani, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Amul acesta termin Facultatea Spiru Haret, zi, 3 ani, specialitatea Marketing. Cum voi fi incadrata?

Buna ziua,
Lucrez intr-o institutie de cultura, bibliotecara incadrata pe studii post-liceale, anul acesta sunt in anul 3 la Facultatea Spiru Haret, zi, Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale specialitatea Marketing. 1. Terminand aceasta facultate, facand studiile la zi, vor fi recunoscute studiile mele de intitutie? 2. Dupa ce se vor da examenele de licenta, si daca Dumnezeu ma ajuta sa iau examenul, cum pot fi incadrata la locul de munca si de cand, chiar dupa terminarea licentei? Pe Studii Superioare (SS) sau studii Superioare de Scurta Durata (SSD)? 3.Trebuie sa se ceara consiliului judetean aprobarea unui nou post (slabe sanse stiind ca suntem in criza) sau doar transformarea acestui post-liceal in cel potrivit?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 11:01, 10 Martie 2010
Specificati va rog daca e vorba de o functie publica sau de una contractuala . In oricare situatie e vorba de transformarea postului , insa procedura este putin mai complexa daca aveti calitatea de functionar public .
Sunt bibliotecara intr-o biblioteca publica, nu avem calitatea de functionari, ci doar de personal contractual bugetar.
Se aplica prev. art. 8 alin. (7) din Anexa nr. 1 a legii nr. 330/2009 - lege-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice .
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2010
Adrian Marin, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare studii superioare octaviac octaviac Buna ziua. Lucrez la Biblioteca Judeteana Bistrita Nasaud de 12 ani. Sunt incadrata cu studii SSD pe postul de bibliotecar (am absolvit Colegiul Universitar de ... (vezi toată discuția)
Studii de lunga durata sau studii de scurta durata? nicol1970 nicol1970 Sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret, Facultatea se Stiinte Juridice si Administrative, specializarea Administratie Publica, forma de invatamant ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de lunga durata vs studii superioare de scurta durata LITERA LITERA Buna ziua,am si eu o interbare la care va rog sa ma ajutati. Am o prietena care este angajata ca bibliotecar,a terminat facutatea Spiru Haret in 2008 iar cei ... (vezi toată discuția)