In cazul in care salariatul nu recunoaste fapta in timpul cercetarii disciplinare, pot enumera ca motiv pt inlaturarea apararilor doar referatul intocmit de sef?
Daca de la transmiterea convocarii pana la data efectuarii cercetarii, au fost descoperite fapte noi, le pot discuta in cadrul acestei cercetari?
Interventie moderator:
:offtopic: rodica_post:
Interventia dvs. se refera la cazuri care exced cadrul Regulamentului intern.
Regulamentul intern se refera la sanctiunile la care este supus salariatul daca incalca anumite reguli iar dvs. vorbiti de incalcarea unor regului de catre angajator.
Sunt aspecte total diferite si chiar opuse.
Deschideti un topic separat daca doriti sa discutam si aceste aspecte.
Rodica, cazul prezentat de tine este interesant ca speta si este util sa citim despre astfel de spete.
Eu insa, nu am contestat nicicum si nu am minimalizat dreptul la aparare al angajatului.
Incerc sa explic ca daca ai un Regulament intern intocmit detaliat si cu precizari experese ale faptelor considerate abateri si abateri grave, poti sa rezolvi legal multe probleme de indisciplina, si ca procedura expusa de tine nu este obligatorie deact daca ai reglementa-o in regulament.
Incetare 61 a)
ade31
Buna ziua,
Un angajat al firmei, de 17 ani, nu a mai venit la locul de munca de o saptamana. Daca in regulamentul intern este specificat faptul ca \" la 3 ... (vezi toată discuția)