avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract Incheiat telefonic Vodafone
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract Incheiat telefonic Vodafone

Buna ziua,

Socrul meu in varsta de 70 de ani a fost sunat de catre un operator Vodafone si cumva pacalit cu oferta de schimbare abonament. Socrul meu are pierderi de memorie si nu poate sa-mi spuna ce anume a discutat acum 4 luni cu acel operator. Cert e ca a observat ca factura este cu peste 50% mai mare de ceva timp. Am gasit un plic prin care era instiintat de modificarea de contract.
Acum apare partea cea mai amuzanta. Nu stiu daca operatorul Vodafone stia, sau daca l-a intrebat pe socrul meu ce fel de telefon are, cert e ca l-a incarcat cu trafic de internet pe mobil in conditiile in care el are un telefon simplu (nu smartphone), respectiv nici nu foloseste sms pentru ca nu stie.
Sunt ferm convins ca cei de la Vodafone stiau exact situatia traficului de internet si sms de pe respectivele 2 numere (ambele contracte au fost modificate in aprilie 2016)
Eu am facut reclamatia la Vodafone in numele socrului meu de pe contul lui de MyVodafone iar compania ma trateaza cu dispret.
Am cerut revenirea la conditile contractuale initiale si reducerea abonamentului pe perioada pentru care s-a platit cu 50% mai mult.
Pot face plangere la ANPC ? Am vreo sansa ?
Ultima modificare: Vineri, 12 August 2016
DUM_LIVIU, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters344547 , utilizator 14:29, 12 August 2016
Cand ati primit plicul cu modificarea de contract? probabil ca in acel plic va anunta modificarea iar dvs. trebuia sa le raspundeti ca nu sunteti de acord cu acea modificare.Daca nu ati trimis raspuns au considerat ca ati acceptat tacit noua oferta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate solicitare plata daune/interese de catre companie telefonie mobila ovi47 ovi47 Buna ziua, In anul 2013 am reinoit cu Vodafone contractul pentru servicii de telefonie mobila,achizitionand,totodata,si un telefon la pret subventionat,pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am detinut o cartela telekom prepayd si eram in perioada ... rmarius18 rmarius18 Bună ziua, Am deținut o cartelă Telekom Prepaid și eram în perioada de grație (ultima dată încărcată în ianuarie 2023). În urmă cu 2 ... (vezi toată discuția)
Vodafone modifica unilateral contracte in derulare ContSters362939 ContSters362939 Salutare! Dupa cum ati citit si in titlu, in ultimele saptamani Vodafone Romania a inceput o ampla campanie fara precedent in istoria acestei companii, ... (vezi toată discuția)