avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... tichete de vacanta
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

tichete de vacanta

Intrebarea mea este legata de tichetele de vacanta.
Daca stie cineva cum se acorda aceste tichete la bugetari?
Am o cunostinta la Ministerul Transporturilor ,care primeste tichete de vacanta si alta cunostinta la Ministerul Apararii care nu primeste tichete de vacante.Amandoua sunt bugetare .De ce la un minister se dau tichete si altul nu?
Ultima modificare: Vineri, 12 August 2016
lucian1964, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:03, 14 August 2016
Probabil ca unii au bani mai multi iar altii nu isi permit. Cei din administratia locala nu primesc deloc.
OUG 57/2015, art 10:
(4) În bugetele pe anul 2016 ale instituţiilor şi autorităţilor publice prevăzute la alin. (1) nu se prevăd sume pentru acordarea de tichete-cadou, prime de vacanţă şi vouchere de vacanţă personalului din cadrul acestora.

Asta in conditiile in care in iulie 2015 am avut promulgata Legea 173/2015 privind aprobarea OG 8/2014 pentru modificarea unor termene prevazute in OUG 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanta, care "dadea liber" si institutiilor publice sa acorde aceste vouchere. Nu stiu cum au putut primi vouchere angajatii unui minister, din moment ce in 2016 nu exista cadru legal pentru acordarea acestora bugetarilor, prevederea OG 57/2015 fiind inca in vigoare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de concediu dancucasiana dancucasiana As avea o nelamurire cu noua lege cu primele de concediu,sotul meu lucreaza la apa-canal,adica la stat,ar beneficia de vocherul de vacanta,adica sunt obligati ... (vezi toată discuția)
Tichete de vacanta Bucus Bucus Aș vrea și eu să primesc tichete de vacanta de la angajatorul meu ce trebuie să fac. Este el obligat să îmi dea, și în ce condiții? (vezi toată discuția)
Pot beneficia de vouchere de vacanta? uatscortarunou uatscortarunou Fiind angajat al primariei, pot beneficia de vouchere de vacanta in vara acestui an? (vezi toată discuția)