avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... POT FI CONSTRANSI LOCATARII?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

POT FI CONSTRANSI LOCATARII?

Cum pot fi constransi locatarii din cadrul unei asociatii sa participe la actiunile de amenajare a spatiilor din jurul blocului, de curatenie etc?
Exista un cadru legislativ pentru aceasta?
Pot fi amendati cei care nu pastreaza curatenia si de catre cine?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:23, 14 August 2016
Daca variantele expuse nu dau roade atunci,comitetul executiv sa dispuna curatenia zonei respective de catre ingrijitor/femeia de serviciu -prestatie pentru care urmeaza sa se incheie raport juridic separat ,sa se asigure retribuire separata,c/v pretatiei urmand sa fie repartizata tuturor locatarilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mizeria din fata blocului, pe spatiul verde Cristilica Cristilica In fata blocului in care locuiesc, pe spatiul verde, este o mizerie de nedescris: hartii, sticle aruncate, kilograme de mucuri de tigari, cutii goale de bere, ... (vezi toată discuția)
Curatenie gradina din jurul blocului mary_catalina mary_catalina Hristos a inviat! As dori sa ma ajutati si pe mine cu o problemuta. Am doi vecini care nu inteleg ca nu trebuie sa arunce resturi menajere in gradina ... (vezi toată discuția)
Intrebare catalin29242001 catalin29242001 Buna seara. O sa trec direct la subiect fara pre a multa introducere . Am achizitionat un apartament intr un bloc cu 4 apartamente ( 4 locatari inclus eu) ... (vezi toată discuția)