avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie concediu de odihna

Buna ziua am o nelamuriere . IN regulamentul intern al societatii unde lucrez sunt specificate urmatoarele :
(1) Pentru perioada concediului de odihna salariatul beneficiaza de o indemnizatie de concediu, care nu poate fi mai mica decat salariul de baza, indemnizatiile si sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectiva, prevazute in contractul individual de munca.
(2) Indemnizatia de concediu de odihna reprezinta media zilnica a drepturilor salariale prevazute la alin. (1) din ultimele 3 luni anterioare celei in care este efectuat concediul, multiplicata cu numarul de zile de concediu.
(3) Indemnizatia de concediu de odihna se plateste de catre angajator cu cel putin 5 zile lucratoare inainte de plecarea in concediu.
In schim in Contractul de munca nu este specificat ca trebuie sa primesc o indemniztie de salariu .
Normal am dreptul sa primesc aceasta indemnizatie sau nu ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Hildegarde , utilizator 14:03, 16 August 2016
Am inteles . Va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte calcul salariu. laura59 laura59 Avand in vedere art. 150 din Codul muncii, alin.1 si 2, va rugam sa ne spuneti cum se calculeaza drepturile salariale ale unui angajat care a fost in concediu ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de odihna anyme anyme Buna seara, Am un angajat care a demisionat in 10 decembrie. 1.Cum ii calculez suma aferenta concediului de odihna neefectuat? 2.Unde o trec in declaratia ... (vezi toată discuția)
Calcul co salarizare în acord Laura Vasilescu Laura Vasilescu Stimaţi utilizatori, În cazul în care avem salarizare în acord, iar salariul de încadrare se împarte pentru 2008 la 170, pentru a obţine un tarif ... (vezi toată discuția)