Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

~ final discuție ~
 emy_shadow	                   

Salut, acuma circa 3 saptamani am fost implicat intr-un accident care am iesit vinovat, am fost la politie am dat declaratii, aisgurarea([b]care este de ... (vezi toată discuția)
	                    emy_shadow	                   

Salut, acuma circa 3 saptamani am fost implicat intr-un accident care am iesit vinovat, am fost la politie am dat declaratii, aisgurarea([b]care este de ... (vezi toată discuția)

cezaru	                   

salut
aveam masina C, parcata in fata curtii.
dupa o tamponare in intersectie intre A si B masina mea C si alte 2 parcate, D si E, au fost avariate.
politia ... (vezi toată discuția)
	                    cezaru	                   

salut
aveam masina C, parcata in fata curtii.
dupa o tamponare in intersectie intre A si B masina mea C si alte 2 parcate, D si E, au fost avariate.
politia ... (vezi toată discuția)

mitilias	                   

buna ziua ! ieri am fost implicat intr-un accident rutier fara voia mea ...ajuns in apropierea unei intersectii semaforizate , circulam pe banda 1 ,sens ... (vezi toată discuția)
	                    mitilias	                   

buna ziua ! ieri am fost implicat intr-un accident rutier fara voia mea ...ajuns in apropierea unei intersectii semaforizate , circulam pe banda 1 ,sens ... (vezi toată discuția)