Buna ziua, va scriu pentru ca am o nelamurire legata de ceea ce trebuie sa fac dupa ce se aproba schimbarea numelui unei societati, respectiv daca trebuie sau nu sa obtin alt acord de functionare si alte avize (dsv, dsp samd) dupa momentul in care iese denumirea noua a societatii. Gasesc in schimb foarte multe sfaturi despre cum sa schimbi numele unei societati :))
Multumesc.
Problema este ca aparent nu suport memoriile fiscale o asemenea modificare, asa ca trebuie sa predau actuala memorie, sa cumpar alta si sa o inregistrez la anaf
Cum ați rezolvat până la urmă?
In anul 2021 am înființat un SRL și mi-aș dori sa schimb denumirea ca să nu mai fie aceeași ca cea a salonului. Sediul social al firmei, este pe adresa locuinței personale, fapt care ma face să ma simt "dezbrăcată". Atunci nu am gandit-o așa, nu mi-am dat seama ca la un simplu search pe Google, oricine poate accesa detaliile mele personale. Întrebare: in cazul modificării denumirii firmei, ce se întâmplă cu toate autorizațiile si contractele: ISU, DSP, acord primarie, SSM, Medicina muncii, Vodafone, termoenergetica, Romprest, contract închiriere imobil și toate cele?