avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Inchidere firma fara datorii dar cu o masina pe ea
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Inchidere firma fara datorii dar cu o masina pe ea

Buna ziua,am si eu o problema am o firma infiintata anul trecut si nu a avut deloc activitate doar ca am cumparat o masina pe firma am vrut sa fac transport dar nu mam mai apucat,am declaratiile depuse la zi de contabil,cum as putea sa o inchid si cam cat ma costa,dar cu masina ce se intampla eu inca ma folosesc de ea.multumesc frumos?
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 21:34, 20 August 2016
Să aveți în vedere prevederile Legii nr. 432/2006 privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 189/2005 pentru stabilirea unor măsuri privind vehiculele rutiere înmatriculate
Art. 5. - (1) In termen de 30 de zile de la radierea unui operator economic sau a altei persoane juridice din evidentele Oficiului National al Registrului Comertului, daca detine vehicule inscrise in circulatie, certificatele de inmatriculare ale acestora se radiaza de drept in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere certificat inmatriculare (si auto?) - oug nr. 189/2005 Daniela Gratiela Daniela Gratiela Spuneti-mi va rog rolul certificatului de inmatriculare auto? Daca certificatul de inmatriculare este radiat conform Legii nr. 432/2006 privind aprobarea ... (vezi toată discuția)
Amenzile: suportate de "firma de leasing" sau de "utilizator" ? ContSters174752 ContSters174752 Cine suporta o amenda pentru lipsa I.T.P, \"firma de leasing\" sau \"utilizatorul\", cu mentiunea ca in contractul de leasing nu se regaseste nici o clauza ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera laubalaur13 laubalaur13 in martie 2011 am primit o amenda ptr ca nu aveam asupra mea asigurarea de raspundere civila auto. in decurs de 10 zile am fost la tribunal si am depus ... (vezi toată discuția)