avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Hartuire pe facebook,public
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Hartuire pe facebook,public

Buna ziua.
Am o mare problema si va implor sa ma ajutati.Cineva,o persoana pe care nu am cunoscut-o personal,de la noi din localitate si-a facut un cont pe reteaua de socializare facebook cu fotografie de profil a unei mari vedete autohtone.Apoi a luat de pe profilul copilului meu(20 ani)poze si au inceput de 3 zile comentarii si povesti denigratoare,jicniri despre toata familia,defaimare totala.Aceste postari le pune public.Copilul este afectat iar eu nu stiu ce pot face.Cum pot ruga pe administratorii facebook sa o opreasca?sau ce pot face?Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: fotbalistul , utilizator 08:00, 27 August 2016
Va adresati la facebook si explicati problema. Exista sanse mari ca acel con,t daca le spuneti si ei vor face verificarile respectiv, sa fie inchis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut o relatie in trecut cu o persoana care este insurata ... Alinia-Lacramioara Alinia-Lacramioara Am avut o relatie in trecut cu o persoana care este insurata , dar eu nu vreau sa mai am nicio legatura cu aceea persoana dar ea nu vrea sa ma lase in pace , ... (vezi toată discuția)
Postări inadecvate pe facebook ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA Va rog sa ma ajutati care-i instante sa ma adreses ...cea civila sau cea penala. Copilului meu in varsta de 13 ani...alti colegi mai mari i-au furat pozele de ... (vezi toată discuția)