avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... postări inadecvate pe Facebook
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

postări inadecvate pe Facebook

Va rog sa ma ajutati care-i instante sa ma adreses ...cea civila sau cea penala.
Copilului meu in varsta de 13 ani...alti colegi mai mari i-au furat pozele de pe contul de facebook si au facut o pagina tot pe facebook pe care au numit-o Anti-Leucemie iar pe acea pagina au denigrat-o in ultimul hal...Copilul este socat la scoala striga dupa ea Sida, canceroasa etc....Este la o scoala renumita de Arte ..copilul nu mai vrea sa mearga la cursui.....Este batjocurita atat la scoala cat si pe retele de socializare ...
Va rog din suflet sfatuiti-ma catre cine sa ma adresez..sunt disperta ..ca acest copil sa nu-mi faca depresiese ...Imi spune ca se sinucide .... Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: Lithium , utilizator 21:17, 12 Septembrie 2016
Pana la rezolvarea juridica a situatiei, eu va recomand:

1. Dati REPORT conturilor de facebook care utilizeaza fotografiile copilului dumneavoastra. Mai mult, asigurati-va ca veti scoate din lista de prieteni pe colegii de rea-credinta si ca veti seta confidentialitatea postarilor de la public la privat.

2. Discutati cu profesorii, cu dirigintele si cu directorul scolii cu privire la situatia prezentata.

3. Invatati-va copilul un lucru: daca ii va ignora pur si simplu pe colegii rai, se vor mai calma situatiile. Rationamentul e simplu: si-au creat o placere acei colegi din a necaji copilul dumneavoastra, iar daca vor inceta sa mai vada vreun raspuns la atacurile lor, vor ceda la un moment dat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pagina creata unui minor pe facebook in care este batjocorit ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA Va rog sa ma ajutati care-i instante sa ma adreses ...cea civila sau cea penala. Copilului meu in varsta de 13 ani...alti colegi mai mari i-au furat pozele de ... (vezi toată discuția)
Copilul meu a fost terorizat de profesori la scoala sept_mihaela sept_mihaela [quot]Fetita mea de 16 ani a fost terorizata un an de zile la scoala de diriginta si implicit si de prietenele ei celelalte profesoare,pana cand m-a sunat ... (vezi toată discuția)
Hartuire dupa 8 ani de la divort andrei_70 andrei_70 Desi suntem divortati de aproape 8 ani de zile, fostul sot ma hartuieste trimitandu-mi mesaje pe telefon si mai nou pe pagina de facebook, carandu-mi ... (vezi toată discuția)