avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale As dori sa imi fac o societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

As dori sa imi fac o societate

Buna ziua!As dori sa imi fac un magazin online ce societate as putea sa imi fac ,sa nu ma coste prea mult la inceput(actele si restul hartiilor).
Vreau sa o angajez si pe mama la mine,pentru a merge vechimea.
Spuneti-mi va rog ce as putea sa ii Fac...PFA,II IF si altele.Mtumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:12, 23 August 2016
Părerea mea este că trebuie să înființați un SRL. Puteți să o angajați și pe mama dvs.
Puteti opta pentru un SRL-D in cazul in care nu ati mai fost asociata in alta societate. Costurile de constituire sunt 0 daca va ocupati singura si exista cateva beneficii. Daca nu va descurcati puteti apela la un jurist, costurile fiind undeva intre 200-250 Lei.

Daca optati pentru un SRL veti avea costuri de infiintare, costuri legate de contributiile la stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce tip de societate Eduard Ciprian Slai Eduard Ciprian Slai Vreau sa infiintez o societate. Principalul obiect de activitate va fi taximetria. Masina exista, va fi trecuta de pe alta societate pe asta. Eu inca nu am ... (vezi toată discuția)
S.r.l. , p.f.a. sa i.i. fast-food fast-food ma gandesc sa deschid o afacere : rulota fast-food, care varianta este mai acceptabila privind plata taxelor si a actelor. Rulota nu vreau sa o pun intr-un loc ... (vezi toată discuția)
Solutie optima - contract de prestari servicii pacepa_2001 pacepa_2001 Se doreste incheierea unui contract de prestari servicii cu o societate, pentru realizarea de transporturi internationale. Societatea respectiva solicita ca ... (vezi toată discuția)