avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... am 60 ani.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

am 60 ani.

Sant femeie , an luna Februarie 2017 o sa anplinesc 60 ani . sant singura fara sot fara copii , Am lucrat la C A P pana an 1989 an total 7 ani vechime . de atunci pana acum cu gradina 14 ari . plus ajutor social . Va rog frumos sa-mi spuneti daca am drept la pensie . si la ce varsta ? Va multumesc mult .
Pentru pensie de limita de varsta trebuie sa indepliniti conditia de stagiu minim de 15 ani.
Deasemeni si varsta de 60 de ani si 8 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata sylverica sylverica Buna ziua Sunt născută 14/02/1957,nu mai sunt activa din 2009,nu primesc alocatie de stat sau ajutor social.Toate încercările de a-mi găsi un loc de ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipatã mimi2344 mimi2344 Sunt nascuta in 1956, pe 24 August, si as dori sa stiu cati ani de vechime imi trebuie la pensia anticipata? Va rog frumos sa-mi spuneti! (vezi toată discuția)
Pensie anticipata femei violeta167 violeta167 Sunt nascuta in decembrie 1957,am 10 ani de grupa a-IIa si in total 33 de ani si 9 luni de munca. Salariul actual este minim pe economie.La ce varsta ar trebui ... (vezi toată discuția)