avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reglementari legale privind obligativitatea asigurarii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reglementari legale privind obligativitatea asigurarii periodice sau la nevoie a dezinsectiei de catre asociatia de proprietari

in ultimele 3 saptamini si fac de cap gindacii de bucatarie si de canal in blocul in care locuiesc. desigur sunt citiva proprietari care probabil maninca supa de gindaci si au adevarate colonii de gindaci in apartamente. problema este ca acestia se impinzesc peste tot, in coloane de aerisire, coloane de tevi, casa lift, etc. sunt prevederi legale care sa oblige asociatia de proprietari sa efectueze dezinsectie ? ce autoritati pot controla si sanctiona asociatiile de proprietari, in conditiile in care nu se asigura igienizarea blocurilor ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:49, 27 August 2016
iuliandrv a scris:
.. oricum fac reclamatie la directia de sanatate publica. nu se pote trai in totala ignoranta . doar nu stau in ghetou.

Ati fost intrebat si mia sus dar nu ati raspuns. Reiau intrebarea: ati sesizat presedintele asociatiei cu privire la gandaci? Ati solicitat presedintelui asociatiei sa se faca dezinfectia-dezinsectia-deratizarea in asociatia dumneavoastra?
Credeti-ma ca nimeni din afara asociatiei nu va face curatenie in asociatia dumneavoastra.

Poti face ce am facut si eu. Cumpara solutie de la magazinele pentru mancare de animale ,care costa 10-11 lei un flacon de 100 ml si stopeste singur pe toate cele cinci nivele , si mai ales pe pereti.Asta se numea munca voluntara iar in zilele noastre este o munca in folosul tau si al vecinilor.Cred ca "Prostia omeneasca"este o opera de arta care dainuie in timp , adica treaba cu drobul de sare care cade pe copil.Oare o fi scris-o Nostradamus cu sute de ani inainte?
~ Conținut șters la cerere ~
BODEALEX a scris:

de ani de zile folosim impotriva gandacilor - Acid boric - costul redus 3 lei/80 gr. ,


Aveti grija ca varianta propusa de dv nu mai asigura efectul cunoscut de ani de zile
Calitatea produsului este de asemenea natura sau gandacii sau "emancipat",sau au suferit anumite transformari ,astfel ca nu mai este atat de eficient tratamentul cu produsul mentionat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curatenia in asociatie RalucaPopa28 RalucaPopa28 Buna ziua. M-am mutat de curand pe [editat]. Apartamentele de aici sunt prevazute cu iluminatoare. Adica bucataria si baia dau spre acest iluminator, practic o ... (vezi toată discuția)
Invazie gandaci Adriana68 Adriana68 Dupa anveloparea blocului, ne-am trezit cu invazie de gandaci. Degeaba fac eu in apartament deratizare, caci vin de la vecinii de aprtament cu care am ... (vezi toată discuția)
Problema cu gândaci în apartament Mihai117 Mihai117 Bună ziua, dețin un apartment dat in chirie, iar de când a venit căldură chiriașii se plâng ca au gândaci și amenință ca pleacă. Problema provine ... (vezi toată discuția)