avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... #Tari cu care Romania nu are acord de extradare
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

#Tari cu care Romania nu are acord de extradare

Va salut! Rog ajutor sau parere in aceasta privinta!

Din simplu motiv de ingrijorare datorita presiunilor externe la adresa tarii noastre (luand in calcul posibilitatea unui razboi in viitorul apropiat - potrivit surselor media), dar si din simpla mea curiozitate, as dori sa va adresez urmatoarea intrebare:

Cu ce tari Romania nu are acord de extradare?

Cu toata sinceritatea si tot respectul, nu mi-as dori sa fiu carne de tun, de sacrificiu pe teritoriul tarii noastre, in tot acest timp in care tara ne-a vandut toate resursele si ne-a jupuit de bani, iar noi sa o rasplatim cu propria viata.
Imi cer iertare, e prima oara cand postez asa ceva si sper ca nu am gresit ''rubrica''.

O zi superba si un servici usor va doresc!
Ultima modificare: Miercuri, 24 August 2016
un_cetatean00, utilizator
Cel mai recent răspuns: un_cetatean00 , utilizator 07:54, 25 August 2016
Romania nu are Tratat de extradare cu Kenya sau Somalia ori Indonezia.
Daca ne-ar ataca rusii, pana faceti dvs. instructia rusii vor fi ocupat deja Bucurestiul. Plus ca statul roman nu are bani pentru o armata de masa inzestrata cu armament contemporan.
Ultima modificare: Joi, 25 August 2016
tgeorgescu, utilizator
Sunt constient si de aspectul asta, tocmai din acest motiv as prefera sa plec in interes de serviciu in alt stat/tara si sa raman linistit o perioada, decat sa stau si sa privesc neputincios cum ne ducem toti pe capete aici.
Inteleg. Gasisem si eu mai multe variante, printre care si acestea.
Speram totusi sa ma contrazica cineva si sa-mi dea exemple de tari mai putin asemanatoare cu ''jungla'', dar se pare ca in principiu tot cam astea sunt. Va multumesc, apreciez !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inconjurul pamantului in opinci, a fost un record romanesc? nucu$ nucu$ 1.Cunoaste cineva detalii despre acest subiect? 2.Este cineva interesat acum , dupa 101 ani sa afle periplul tragic al grupului de foarte tineri romani, ... (vezi toată discuția)
Mi-am dat demisia din m.ap si nu vreau sa platesc scolarizarea sau macar sa micsorez suma nicu_corneliu nicu_corneliu Mi-am dat demisia de vreo 2 sapt din armata si m-am angajat intr-un alt sistem militarizat. Acum stiu ca treuie sa imi platesc scolarizare proportional cu cat ... (vezi toată discuția)
Români premiați - valori românești Laura Ciobeica Laura Ciobeica Buna ziua dragi colegi si stimati utilizatori, De ceva vreme sunt in cautarea stirilor pozitive, povesti frumoase despre romani frumosi, romani premianti ... (vezi toată discuția)