avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare CIM

Buna dimineata,

Cu ce articol se suspenda CIM, in cazul in care tatal va intra cel putin o luna de zile in CCC ?
Contractul se suspenda cu art 51 lit c, doar in cazul in care tatal copilului nou-nascut va avea concediu de 5 zile conform legii 210/1999?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:32, 26 August 2016
Suspendarea c.i.m. pentru intrarea in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, pana la implinirea varstei de 3 an are ca temei legal art.51 lit.a C.mun.

Suspendarea c.i.m. pentru intrarea in concediu paternal are ca temei legal art.51 lit.c C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu paternal sau ingrijire copil? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am doi angajati,sot-sotie in firma,sotia fiind in maternitate pana la implinirea varstei copilului de 2 ani,aceasta a renuntat la maternitate si a ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal-suspendarea contractului individual de munca nicolae77 nicolae77 buna ziua, am urmatoarea intrebare: imi poate suspenda angajatorul contractul de munca desi am dus certificatul de nastere si atestat de puericultura? (vezi toată discuția)
De cate zile libere beneficiaza tatal la nasterea copilului anymaryh anymaryh Buna ziua! Imi puteti spune , va rog, de cate zile libere beneficiaza tatal, daca copilul s-a nascut dupa 01.04.2012 ? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)