avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... reintoarcere executare silita
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

reintoarcere executare silita

Bine v-am gasit! Sunt intr-o situatie dificila in ce priveste luarea unei decizii .Am primit o somatie de la executor judecatoresc de executare silita Ca titlu executoriu era atasata hotararea (partaj)de la fond legalizata si o copie dupa minuta incheiata prin care s-a respins apelul facut de mine . Nu stiu ce sa fac.1) .Daca achit sulta si apoi .castig recursul , creditorul poate disparea din tara dupa ce-si ia banii ,( e insolvabil,neavand bunuri de executat )2 daca optez pt executarea silita a imobilului si castig recursul cum mai pot intra in posesia acestuia daca s-a vandut la licitatie?
Ce varianta sa aleg? Ce se poate face in cazul in care instanta respinge contestatia la executare ?
Cel mai recent răspuns: ContSters403290 , utilizator 19:28, 29 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc! de regula se aproba cererile de suspendare pt motiv de recurs?
~ Conținut șters la cerere ~
As mai avea o intrebare: Se poate executa silit si dreptul de uzufruct al unui imobil, uzufructuarul fiind debitorul unei creante (sulta).Nuda proprietate a donat-o unui nepot minor. Cum se procedeaza? Multumesc inca odata ,desigur ca voi angaja un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea din domiciliu deliachiuzbaian deliachiuzbaian Locuiesc la adresa de domiciliu pe care o am la apartamentul copilului meu in varsta de 16 ani. Apartamentul a fost cumparat pe numele copilului in procent de ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters344547 ContSters344547 Am primit o somatie de executare silita imobiliara insotita de o incheiere de la judecatorie care admite cererea de incuviintare si un calcul al cheltuielilor. ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cu rezerva uzufructului viager nicolwilly nicolwilly ce trebuie sa fac dupa divort, fara copii, ca sa pot beneficia de pe urma unui imobil pe care l-am cumparat de la parintii sotului in 2011, pe baza de contract ... (vezi toată discuția)