avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitate
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitate

Viceprimarul unei comune, poate sa fie reprezentant al Consiliului local in Adunarea Generala a S.C.( o Societate de Salubritate din alta localitate) S.R.L. ? sau functia de viceprimar este incompatibila cu functia de reprezentant al UAT in Adunarile Generale ale SC de interes local sau de interes national, conform art. 87 alin 1 lit f, din legea 161/2003.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:07, 28 August 2016
Intr-adevar, poate fi o situatie de incompatbilitate.

Potrivit art.87 alin.1lit.f din Legea 161/2003, funcţia de viceprimar este incompatibilă cu funcţia de reprezentant al unităţii administrativ-teritorialeă/bî în adunările generale ale societăţilor comerciale de interes local sau de reprezentant al statului în adunarea generală a unei societăţi comerciale de interes naţional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati sfdolce sfdolce este incompatibila profesia de avocat cu cea de viceprimar ? de remarcat faptul ca viceprimarul este demnitar ca si deputatul si senatorul care este ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitatea primar Mirela8383 Mirela8383 Buna ziua!Un primar poate fi si asociat unic la un SRL? (vezi toată discuția)
Incompatibilitati primar rataxen rataxen Buna seara imi poate spune cineva daca calitatea de unic asociat la un SRL este incompatibila cu functia de primar. a nu se confunda cu administrator. va ... (vezi toată discuția)