avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita- Internet
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita- Internet

In anul 2007 cand am intrat la facultate am facut un contrac la internet,acesta fiind pe 2 ani. Eu nu am vrut sa fie pe 2 ani,dar luandu-ma dupa baiatul de la acea firma,spunandu-mi ca se poate renunta la el oricand,am semnat k prostu ontractul. Dupa primul an de facultate nu am mai platit acel internet,deoarece m-am mutat de la acea adresa(atunci stand in gazda),iar apoi m-am mutat la caminul facultatii.Am incercat sa reziliez contracutul dupa primul an si i mi s-a spus ca nu se poate decat daca platesc in suma care acopera lunile urmatoare din contract,asta fiind in perioada iulie 2008. Acum in august 2009 m-am trezit cu o factura de 350 lei acasa,am fost la ei la sediua si mi s-a spus ca am de platit 525 de lei si ca daca nu platesc pana in octombrie ma dau in judecata.SI problema e ca ei ma pun sa platesc ceva ce nu am folosit,deoarece din moment de nu platesti internetul pt luna aceea ei ti-l inchid pana platesti si la mine internetul este inchis de aproape un an de zile,iar ei ma pun sa platesc. Aveti ideea ce as putea face,pt k nu prea imi vine sa le dau 5 milioane si ceva pt ceva ce nu am folosit.In contract au niste clauze care se cam sparg cap in cap. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: LaurentiuR , utilizator 21:16, 24 August 2009
De principiu, va pot spune ca trebuia reziliat contractul, ceea ce nu ati facut.
Poate ca nici nu reuseati fara acordul lor.Acum e cam greu de facut ceva.Se pare ca sunteti bun de plata.

Nu stiu cat va ajuta dar ati putea consulta un avocat care sa vada contractul.Insa si acest lucru va costa bani.La fel si o eventuala judecata.

avocat Claudiu Lascoschi
Am incercat sa reziliez de atunci,dar era aceeasi problema...trebuia sa platesc 470 de lei,deci tot cam aici ajungeam. Se pare ca nu prea mai am ce sa fac,decat sa platesc :(.

Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament telefonie mobila - reziliere Rapid1923cristy Rapid1923cristy Buna ziua!!!.....de un an si 2-3 luni mi-am facut un abonament la cosmote destul de maricel dau cam 380 lei pe luna 2 de voce plus un internet...de vre\'o 6 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in anul 2021 m-am mutat intr-o chirie de 1000 lei ... Claudia199708 Claudia199708 Buna ziua! In anul 2021 m-am mutat intr-o chirie de 1000 lei , s-a intocmit un raport intre parti , care se presupune ca trebuia sa fie trimis la anaf , era ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet aalliinnuuttaa aalliinnuuttaa anul trecut am facut contract cu rds-rcs pentru cablu. au venit l-au montat, mi-au dat si un telefon mobil fix pe care am platit 50 lei si zic ei au minute ... (vezi toată discuția)