avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In anul 2021 m-am mutat intr-o chirie de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In anul 2021 m-am mutat intr-o chirie de 1000 lei ...

Buna ziua!
In anul 2021 m-am mutat intr-o chirie de 1000 lei , s-a intocmit un raport intre parti , care se presupune ca trebuia sa fie trimis la anaf , era facut pe o perioada de 12 luni .Intre timp chiria a fost marita , dar documentele nu au fost modificate pe suma pe care o plateam . Acum as dori sa ma mut , iar proprietarii cauta tot felul de motive pentru a nu-mi oferi garantia . Pot reclama acest lucru la Anaf? Banuiesc ca acea foaie n-a fost trimisa niciodata la Anaf…
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:33, 9 Noiembrie 2022
Buna ziua!

Înregistrarea contractului la ANAF era facultativa, însă proprietarul avea obligația de a declara veniturile înregistrate din chirii.
Le puteți transmite o notificare pentru restituirea garanției într-un anumite termen, în cazul unui refuz puteți formula o acțiune la instanță civilă.
la anaf puteti reclama doar ca gazda nu plateste impozitul, dar nu aveti de unde sa stiti daca n-o face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire garanție Mihai Mazilu Mihai Mazilu Restituire garanție. Bună ziua! Am nevoie de ajutor în legătură cu restituirea unei garanții. Am închiriat o garsoniera cu contract, nu este ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract inchiriere cu majorarea chiriei AncaVSFS AncaVSFS Buna ziua, La 1 dec. 2019 imi expira contractul de inchiriere al apartamentului in care locuiesc din sept 2014. Pana acum, la fiecare prelungire a ... (vezi toată discuția)
Ce șanse am să mă creadă cei de la fisc dacă-mi denunț proprietarul pentru evaziune fiscală? ContSters160566 ContSters160566 Bună seara! Stau într-o garsonieră cu chirie de aproximativ 3 ani de zile și dau proprietarului lunar, suma de 600 lei, de când m-am mutat aici (din ... (vezi toată discuția)