avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cesiune contract credit bancar
Discuție deschisă în Executare silită

Cesiune contract credit bancar

Buna ziua,

Un contract de credit bancar care a fost cesionat catre SC EOS KSI ROMANIA SRL în calitate de mandatar al EOS FINANCE GMBH, poate fi executat silit prin vanzarea bunurilor imobile? S-a primit notificare de cesionare a creditului intre Unicredit si Eos, cu cei de la Eos nu s-a incheiat nici un acord de plata scris, s-a achitat o parte din suma insa incepand cu a tria plata efectuata catre ei au inceput sa solicite sa se achite sume foarte mari amentintand cu executarea silita a bunuriilor. Din cate am citit nu ar avea dreptul legal de a executa astfel clientii insa doresc sa stiu sigur acest lucru.

Si in al doilea rand, daca odata ce a fost cesionata creanta, ea mai poate fi inapoiata bancii pentru a putea astfel banca sa execute silit prin vanzarea de immobile?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 11:32, 7 Septembrie 2016
da, cesiunea este valabilă. Noul creditor vă poate executa silit. Banca nu cumpără creanțe, doar le vinde.
Sentința respectivă nu este aplicabilă. S-a precizat că cesiunea a fost notificată debitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita eos ksi AllyMagd AllyMagd buna ziua. s-a primit acasa o instiintare de la un executor judecatoresc de executare silita mobiliara pentru o suma de 20000 provenind dintr-un credit bancar ... (vezi toată discuția)
Executare silita eos ksi karlasofia karlasofia Buna ziua, In cazul unui credit de nevoi personale luat de la unicredit, declarat scadent anticipat, in 24.06.2016 s-a incheiat intre unicredit si eos ksi ... (vezi toată discuția)
Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)