avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita eos ksi
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita eos ksi

Buna ziua,
In cazul unui credit de nevoi personale luat de la unicredit, declarat scadent anticipat, in 24.06.2016 s-a incheiat intre unicredit si eos ksi Romania un acord de cesiune prin care unicredit "a cesionat catre eos ksi Romania creanta ce izvoraste din contractul nr...../.....", metionand ca eos ksi Romania este noul creditor in contul caruia se vor efectua platiile,Dupa cesionarea contractului s-au mai efectuat plati in contul Eos Ksi iar acum acestia au cerut prin executor judecatoresc "incuviintarea executarii silita a titlului executoriu reprezentat de contractual de credit "nevoi personale" nr ..../.... dat de unicredit consumer financing, privind pe creditoarea eos investemnet ro gmbh si pe debitorul ......."
Pot cei de la aceasta firma eos sa ceara in felul acesta executarea silita pe baza contractului de credit incheiat cu banca?
Consider ca in urma cesiunii de creanta cei de la eos nu au dreptul sa ceara executarea silita pe baza contractului de credit ci doar eventual sa faca actiune in judecata pentru raspunderea contractuala .
va rog mult sa ma ajutati cu aceasta informatie, stiu ca sunt foarte multe spete pe aceasi tema insa din cate am inteles s-au modificat anumite lucruri in noul cod civil in acest sens.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:28, 22 Septembrie 2017
Incercati sa depuneti contestatie la executarea silita. Exista spete in care judecatorii au concluzionat ca cesiunea de creanta nu ii mai ofera contractului calitatea de titlu executoriu, dar in apel debitorii au pierdut. E mult de discutat pe tema asta. Incercati sa mergeti cu actele pentru studiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita eos ksi AllyMagd AllyMagd buna ziua. s-a primit acasa o instiintare de la un executor judecatoresc de executare silita mobiliara pentru o suma de 20000 provenind dintr-un credit bancar ... (vezi toată discuția)
Cesiune contract credit bancar allyna9876 allyna9876 Buna ziua, Un contract de credit bancar care a fost cesionat catre SC EOS KSI ROMANIA SRL în calitate de mandatar al EOS FINANCE GMBH, poate fi executat ... (vezi toată discuția)
Buna seara am fost executat silit de bt, mi se retine din salariu, ... aetnip aetnip Buna seara am fost executat silit de BT, mi se retine din salariu, dar de un an ma tot suna cei de la EOS si -mi spun ca mi-a fost cesionata creanta si imi ... (vezi toată discuția)