avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Drepturi salariale bugetari
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Drepturi salariale bugetari

Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica (Primarie) si sunt nemultumita de salariu care il primesc. As dori daca se poate sa imi indicati care este organul de control ce are in atributii verificarea corectitudinii calcularii salariilor in administratia publica.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 16:00, 7 Septembrie 2016
Modul in care sunt folositi banii publici este controlat de Curtea de Conturi. Ma indoiesc insa ca ati avea un raspuns pozitiv din partea lor.
Daca sunteti nemultumita de modul de calcul al salariului, mergeti in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curtea de conturi cucuveaua cucuveaua cine este, ce atributii are si daca hotararile sale sunt echivalente cu ale unei instante (vezi toată discuția)
Curtea de conturi ioanandrei ioanandrei Sunt o persoana fizica de drept privat ( SRL ) care am un contract de prestari servicii cu o institutie publica a statului , contract obtinut prin licitatie ... (vezi toată discuția)
Amnistie fiscala LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua . Va rog sa ma lamuriti si pe mine , daca se poate , in urmatoarea problema : in anul 2009 am castigat in instanta acordarea unui spor de dispozitiv ... (vezi toată discuția)